Empresa

Qui som?

INDYK ITL som una empresa amb experiència dedicada al mercat internacional d’importació i exportació de tot tipus de productes d’alimentació (especialitzada en productes càrnics i peix) en l’àmbit mundial.

La nostra societat té la seu social i l’oficina principal a Vic (Barcelona) i representants a Grècia i Senegal.

INDYK ITL som una empresa compromesa amb la qualitat i la satisfacció del client. Disposem d’un equip humà especialitzat en documentació, que assegura una correcta recopilació i actualització de bases de dades per oferir i facilitar la informació i cerca de qualsevol producte o servei d’interès, ja que compta amb un servei d’inspecció de mercaderies de compravenda especialitzat.

Aquesta idea neix amb la intenció d’aprofitar l’estructura i la cartera de clients de tots els anys d’experiència, així com donar un servei afegit als consumidors que ja es dediquen a l’activitat comercial polivalent i en la comercialització de tota mena de productes alimentaris.

webmini161-rE9Lcm
webmini161-R9pWc6
webmini161-EGZqeO
ACTIVITATS.
La nostra funció dins el mercat Internacional de Comerç d’Alimentació, és la de cooperar entre productors i consumidors, facilitant les operacions comercials entre ells. Per complir amb efectivitat la nostra tasca, oferim l’experiència dels nostres professionals i ens ocupem de qualsevol qüestió relacionada amb el comerç internacional.
El nostre equip s’ocupa de cercar clients en el país més idoni, per vendre els productes que ens proposa el productor. El nostre Departament de Logística s’ocupa de la coordinació, del transport i de les càrregues, dels tràmits de duanes, de la gestió en l’emissió de certificats sanitaris, llicències i qualsevol altre tema relacionat amb l’exportació de mercaderies per garantir que aquestes arribin al destí en perfectes condicions i amb la documentació necessària.